DBN CoachXperts en Forza Almere slaan de handen ineenForza Almere versterkt zich met ex-profvoetballers

Ondanks het Corona-voetbaljaar heeft Darl Douglas (o.a. Ajax, Heracles Almelo, Utrecht) als technisch manager niet stil gezeten. Forza Almere heeft zich namelijk weten te versterken met Vural Karabulut en Kiran Bechan. Dit om nog meer voetbalervaring en kennis binnen Forza Almere te krijgen.

Vural Karabulut (o.a. Ajax, Willem II) is de huidige assistent trainer van de Jo-15 van Fc Utrecht. Vural zal binnen Forza Almere deel uit maken van de trainersstaf van de Forza Academy en zorgdragen voor de interne opleiding van de jeugdtrainers. Ook oud profvoetballer Kiran Bechan (o.a. Ajax, Sparta) zal worden toegevoegd aan de trainersstaf van de Forza Academy. Hij zal de selectieteams bij Forza Almere onder zijn hoede nemen.

De jeugd van Forza Almere zal aankomend seizoen 2021/2022 de gelegenheid krijgen extra te trainen o.l.v. ex profvoetballers zoals Darl Douglas, Vural Karabulut, Regillio O’Niel en Kiran Bechan. Regillio O’Niel verzorgt voor de Forza Academy o.l.v. O’Nielsports op zondag de voetbalschool. Regillio treedt ook per 1 juli 2021 in dienst bij PSV als hoofdscout voor de regio Almere en overig Flevoland.

Hoofd Technische zaken Darl Douglas :”We zijn heel blij dat we erin geslaagd zijn Vural en Kiran aan Forza Almere te binden. Het zijn trainers met een verleden in het profvoetbal en de ervaring en kennis van beide heren is een welkome toevoeging voor een kleine club als Forza Almere. Wij zijn anderhalf jaar geleden een weg in geslagen dat wij naast het recreatieve gedeelte ook het niveau van het prestatiegerichte gedeelte in de jeugd omhoog willen brengen . Inmiddels  beschikken wij nu over heel veel ‘voetbal knowhow’ dat alleen maar ten goede kan komen voor spelers die de ambitie hebben om een betere voetballer te worden.”